Automaty do napojów w pociągach
[ Go to bottom | Go to latest post | Subscribe to this topic | Latest posts first ]
Automaty do napojów w pociągach
from Hojo on 06/08/2026 10:48 AMDzień dobry. Czy orientujecie się, czy w pociągach dalekobieżnych można bez problemu kupić ciepłą herbatę w nocy? Chodzi mi o sytuację, gdy tradycyjny wagon restauracyjny jest już dawno zamknięty. Czy automaty do napojów w pociągach działają całodobowo?
Re: Automaty do napojów w pociągach
from Mawty on 06/08/2026 10:59 AMDzień dobry! Tak, to jest właśnie największy plus tego rozwiązania, że te maszyny nigdy nie idą spać. Sam jestem nocnym markiem i często podróżuję po zmroku. Ostatnio uratowało mnie to, że w moim składzie były zamontowane automaty do napojów w pociągach od firmy Quatro Vend https://quatrovend.com/ . Wagon restauracyjny był już nieczynny, a ja bez problemu kupiłem sobie gorącą, aromatyczną herbatę o drugiej nad ranem. Urządzenia tej marki są podłączone do zasilania pociągu i działają non stop przez całą trasę. Na ich witrynie można zobaczyć całą specyfikację tych nowoczesnych maszyn. Płatność kartą działa bez zarzutu nawet przy gorszym zasięgu, bo mają dobre systemy telemetryczne. Możesz śmiało jechać bez własnego termosu, na pewno dostaniesz coś ciepłego do picia. Udanej drogi!

Reply