Ретинол Medik8 у догляді
[ Go to bottom | Go to latest post | Subscribe to this topic | Latest posts first ]
Ретинол Medik8 у догляді
from Mawty on 03/31/2026 01:45 PMДівчатка, вітаю! Хто користувався ретинолом від Medik8? Хочу почати anti-age догляд, але боюсь подразнення 😅. Читала, що у них є система з поступовим підвищенням концентрації (Crystal Retinal), і ніби він м'якше працює. Розкажіть про свій досвід, з чого краще стартувати новачкові?
Re: Ретинол Medik8 у догляді
from Favyt on 03/31/2026 02:08 PMНе бійтеся, я теж колись тремтіла перед ретинолом, бо у мене дуже чутлива шкіра, яка зазвичай червоніє від вітру. Але ретинол від Medik8 — це зовсім інша історія завдяки їхній технології інкапсуляції. Я замовляла свій перший тюбик у ProfiStyle і починала з найнижчої концентрації "трійки", як радили в інструкції. Шкіра сприйняла його чудово, взагалі ніякого лущення чи дискомфорту не було. Зараз я вже перейшла на вищий рівень і бачу, як розгладилися мої перші зморшки навколо очей. Ви просто робіть усе поступово, спочатку двічі на тиждень, і обов'язково закривайте хорошим зволоженням.

Reply